ATENȚIE! Imagini cu un pronunțat caracter violent: Maidanez băgat în cușca unui câine antrenat să sfâșie! Isprava aparține unui tânăr bistrițean care se distrează în acest mod! (VIDEO)

Dragostea pentru animale este interpretată diferit de anumite specimene. Un tânăr bistrițean și-a făcut celebru câinele pe internet printr-o filmare în care acesta sfâșie un alt cățel, cel mai probabil luat de pe stradă.

Distracția constă în demonstrația ferocității animalului, antrenat ca atare. Tânărul se pare că este un băiat de bani-gata, posesor al unei mașini câștigate din muncă asiduuă, cu siguranță nu de el, probabil de părinți.

Profilul de facebook al insului respectiv mai are și alte filmulețe făcute în timpul „antrenamentelor” lui Zorro – un câine care de la 10 luni este învățat să se comporte violent:

Comentariile făcute în urma postărilor acestor filmulețe spun totul despre specimenul care, de fapt, își iubește câinele chiar dacă acesta „rupe” alte animale.

Ipocrizia tânărului teribilist este fățarnică, acest postând oarecum indignat articole în care alte animale sunt agresate de către oameni:

Cei care au postat filmulețul în care Zorro atacă un posibil maidanez sunt deciși să îl reclame pe tânăr la protecția animalelor, asta dacă nu se vor autosesiza instituțiile responsabile:

„Sper ca acest clip sa fie văzut de cine trebuie…uitați oameni buni ce face un tânăr din județul Bistrița Năsăud cu animalele…uitați cu ce se mândresc unii “oameni” , uitați prin ce mod caută sa atragă atenția. Băă inconștientule, tu ce vrei sa demonstrezi ? Ceea ce ai făcut tu acolo nu a dovedit ca ai un câine puternic..ceea ce ai dovedit este ca , câinele are un stăpân prost !  da-ți share pentru a putea salva animalele din mâinele unuia ca el ! Luni la prima ora merg sa îl reclam!”.

Adauga comentariu