ATENȚIE! Boala cafelei a ajuns la Bistrița: frații Vidican sunt contagioși, afecțiunea lor se ia repede și se vindecă greu! Dosar infracțional „COPACUL DE CAFEA”

Atenționarea este de tip „verde” și a fost emisă de un grup de cetățeni deja infestați, aceștia petrecând zilnic nenumărate momente în locația precizată, fiind pe rol un dosar legat de infracțiunea de dare și luare de fericire, coroborată cu posesie și consum de substanțe delicioase.

În fapt, numiții Gabriel Andrei și Claudiu Dorel Vidican, în vârstă de 34, respectiv 26 de ani, au organizat un mic grup infracțional familial începând cu luna aprilie 2016, cu premeditare din 2015. Numitul Gabriel Andrei, barman recidivist, după o perioadă petrecută în compania altor elemente cunoscute în lumea cafenelelor ca „barista”, la București, revine în orașul de baștină și își începe construirea cuibului infracțional cu denumirea conspirativă „Copacul de Cafea”, amplasat strategic la o confluență de străzi din zona centrală a orașului, între Piața Unirii, Domus și Pietonal.

Pe lângă obiceiurile infracționalo-bariste deprinse la București, numitul G.A. a recurs la improvizații în ceea ce privește amenajarea cuibului infracțional denumit în continuare „cafenea”, încălcând astfel reglemetările Art. 13 din Codul Amenajărilor Interioare, folosind materie primă proprie (lemne și metale) din curtea și grădina familiei. Acesta nu a respectat nici formele standardizate ale constituirii unei cafenele, folosind imaginația peste limitele legale.

Activitatea infracțională fiind una de familie, G.A. l-a ademenit și pe fratele său, C.D. – un tânăr inginer închis într-o fabrică, introducându-l în această lume fără consințămâtul familiei, încălcând astfel o grămadă de prevederi și discuții interne. C.D. s-a acomodat rapid situației, acesta luând inițiativa în partea de propagare a valorilor infracționale ale „cafenelei”, fiind creierul operațiunilor următoare desfășurate în locația conspirativă.

În partea de rechizitoriu punem la dispoziția Înaltei Instanțe Cetățenești câteva din acțiunile profund nocive unuei societăți multilateral dezvoltate. „Doza de lectură” a incitat la citit efectiv în spațiu public, încălcând astfel normele internaționale referitoare la folosirea gadgeturilor, „cartea” propriu-zisă nefiind un element identificat în lista deprinderilor moderne. Pentru această activitate ilicită s-au folosit tipărituri ce s-au acordat la fiecare a 13-a cafea vândută, fiind vorba de un trafic de cultură în mediul off-line, cauzator de bună dispoziție și stare generală de bine, fapte considerate ca fiind ilegale.

În completarea rechizitoriului, specificam faptul că numiții G.A. și C.D au organizat și doresc a mai organiza (pe surse) o anume „Tură cu copaci”, infracțiune ce aduce atingere libertății de mișcare auto pe asfalt. Prin aceste acțiuni, cei doi numiți instigă la plimbare cu bicicleta prin natură, violând astfel pervederile a cel puțin n-șpe aricole din tot atâtea legi citadine.

Pentru a-și duce la îndeplinire faptele infracționale, cei doi frați l-au cooptat în grup și pe numitul Thomas Valki a cărui etate nu a putut fi stabilită nici prin metoda Carbon 14. Acesta participă nemijlocit alături de cei doi numiți la organizarea și desfășurarea tuturor activităților, beneficiind de sprijinul total al celor în cauză, insuflând persoanelor care vin în contact cu „cafeneaua” o stare dubioasă de bine, fiind suspect pentru trafic de zâmbete și bună-dispoziție, acesta contribuind la portofoliul infracțional cu un bun-simț peste valorile normal acceptate.

În drept, considermăm că cei trei inculpați se găsesc vinovați de crearea unui climat propice consumului de cafea, ceea ce contravine modului de desfășurare a vieții cotidiene din Bistrița, conturbă liniștea orașului prin acțiunile lor recreativ-educaționale, erijându-se în „niște băieți faini” – elemente dăunătoate spiritelor mohorâte și ticsite ale birturilor clasice. Aceștia fac, prin locația aleasă, o discriminare a spațiului intim, șederea în respectiva „cafenea” incitând la discuții directe cu inculpații, atenție!, fără folosirea aparatelor de tip smart din dotarea oricărui client.

Având în vedere cele menționate mai sus, dispunem catalogarea cuibului conspirativ „Copacul de cafea” în categoria „best in town”, verificarea prin gustarea zilnică a produselor comercializate, stigmatizarea paginii de facebook prin distribuire masivă – să vadă toată suflarea activitatea infracțională de acolo, precum și condamnarea celor trei numiți, G.A., C.D. și T.V. la muncă de barista pe viață, cu obligația menținerii spațiului, a ideilor, atmosferei și gustului efectiv al cafelei.

Rugăm opinia publică să amendeze orice abatere de la standardele proprii, să verifice zilnic (cu excepția zilei de duminică) între orele 7:30 – 17:00 desfășurarea activităților din cuibul conspirativ „Copacul de Cafea” din Piața Unirii 49 și să ne comunice orice sentimente pozitive simțite în preajmă!

fotografiile fac parte integrală din rechizitorul facebook al Copacului de Cafea

Comentarii

KaninJamY

29.01.2019 20:33

Hello. And Bye.

fghjcbymzPneut

28.02.2019 17:06

Hello. And Bye.

Adauga comentariu