Aroganța lui Ovidiu Crețu: „Acuma vreți să vă spun că am fost cu nevastă-mea, cu fiică-mea, Tănase sau Rus Costică în concediu?! DA, VREM!

Tovarășe primar Ovidiu Crețu, dincolo de cei 12.800 de bistrițeni ce v-au votat la ultimul scrutin, dumeavoastră sunteți primar și pentru restul de vreo încă 60.000 de locuitori ai acestei minunate urbe. De ce vă purați în halul acesta cu toți cetățenii cărora le sunteți edil? Aroganța, îngâmfarea și nesimțirea cu care tratați anumite probleme vă descalifică nu numai din postura de primar, dar și din cea umană!

Dacă există suspiciuni rezonabile de corupție asupra dumneavoastră, fiind fapte documentate cu fotografii făcute de alți oameni în afara celor dictați de dumneavoastră să vă fotografieze, demontați-le civilizat, aducând contra-dovezi, respectând anumite etichete obligatorii pentru funcția sau poziția pe care o dețineți.

Întrebarea „dacă ați fost în concediu cu domnul Tănase” este una cât se poate de legitimă având în vedere următoarele fotografii ce susțin această întrebare:

De ce ar exista suspiciunea rezonabilă de corupție în legătura dumneavoastră cu numitul Dumitru Tănase? Deoarece:

  • De la firma Eurocompozite, a domnului Dumitru Tănase, ați achiziționat, ca primar, în numele municipalității, următoarele:
  • 10 struți în valoare totală de 42.000 lei
  • 9 ouă gigant în valoare totală de 19.000 lei
  • Încă 3 ouă gigant în valoare totală de 6.000 lei
  • 6 mere gigant în valoare totală de 21.000 lei
  • Ați asfaltat o stradă doar pentru simplul fapt că acolo există firma Eurocompozite, în detrimentul altor străzi, cu mii de locuitori, care tânjesc după asfalt de foarte multă vreme!
  • Ați încredințat un contract de administrare și întreținere telescaun și pârtie unei firme, Euroalpin Bistrița, din acționariatul căreia face parte și domnul Dumitru Tănase, anticipând câștigătorul licitației cu vreo trei luni înainte, licitație la care nu s-a mai prezentat și altcineva!
  • Ați plătit firma respectivă pentru diverse operațiuni în timp ce pârtia nu era nici măcar omologată și nu a funcționat!

Dacă nici aceste fapte reale nu ne îndreptățesc să vă întrebăm, iar dumneavoastră să ne răspundeți dacă ați fost sau nu în condediu cu persoana căreia i-ați adus beneficii, atunci totul rămâne la nivelul de povești pentru adormit părinți cu drept și chef de vot!

Răspunsul dat de dumneavoastră „Acuma vreți să vă spun că am fost cu nevastă-mea, cu fiică-mea, Tănase sau Rus Costică în concediu” este unul ce denotă sustragerea din fața faptelor și adevărului. Ocolind prin aroganță răspunsul, ne-ați făcut să fim mai siguri de faptul că aveți legături amicale directe cu anumiți oameni de afaceri locali aflați în relații contractuale cu instituția pe care o conduceți, din care beneficiați în mod direct și personal. Cum se numește acest lucru?

 

 

Comentarii

ANTON CARE TOAR...

26.01.2018 23:36

ALOOOOOO DNAAAAAAA-UUU. CE FACETI??

Chestie de logica

27.01.2018 00:12

Cu putina geografie si un pic de logica putem afla locatia pozei.E clar ca e in Austria pe A1 in Salzburg sau la iesirea din oras (altfel scria si Salzburg pe indicatorul albastru) dar inainte de aeroport( Flughafen) si de intersectia cu A10 in directia Villach cu iesire la dreapta spre Munchen si mai apoi spre Innsbruck. Pornim apoi Google Eath si cautam un pod in zona presupusa .Gasim podul si apoi coboram la nivelul soselei sa vedem indicatorul.Google nu -l arata pe cel de pe pod dar se vede urmatorul,identic,la 150m dupa pod.Bingo! Poza e facuta sub podul de cale ferata din dreptul magazinului IKEA(EUROPARK), pe A1 la km293 !Pe ambele parti ale podului sunt camere video de supraveghere cu functia de identificare numere inmatriculare !Cine doreste sa afle continuarea ,nu trebuie decat sa ceara inregistrarea !Mult mai interesanta ar fi cea de la intersectia cu A10,acolo se vede daca s-a dus in Germania sau a luat-o la vale,spre locul unde a fost si anul trecut si a fost prins cu minciuna !    vezi http://romanialibera.ro/special/dezvaluiri/primarul-cu-partie-de-7-milioane-euro-la-bistrita-schiaza-in-austria--ovidiu-cretu-a-plecat-in-excursie-pe-banii-comunitatii--448003

Adauga comentariu