Aproape 60 de directori de școli și alți 17 adjuncți și-au terminat mandatele manageriale în Bistrița-Năsăud. O parte dintre aceștia au fost deja înlocuiți, pe modul „silent”

Un număr de 59 directori și 17 directori adjuncți și-au încheiat astăzi mandatele de management educațional. Tot astăzi în cadrul primei ședințe a Consiliului de Administraţie al Inspectoratului Şcolar General, au fost făcute primele comunicări și discuții care vizează menţinerea sau schimbarea din funcţie a directorilor cărora le expiră mandatul.

Fără a exista o comunicare oficială din partea ISJ BN, faptul a fost făcut public de fostul ”general”, Camelia Tabără, acum vicepreședinte al Consiliului Județean, ea postând pe FB următorul text:  "După 4 ani, astăzi, 59 directori și 17 directori adjuncți își incheie mandatele de management educațional. Sunt mandate câștigate în urma unui concurs ’’în vitrină’’ fiind provocați la acea vreme să construiască un proiect ambițios pentru dezvoltarea școlii lor iar ulterior să-l implementeze. Satisfacția lucrurilor împlinite e ceea ce rămâne la ceas de bilanț și pentru că o bună bucată de vreme am lucrat împreună simt nevoia să vă felicit că ați condus un ’’4x4’’ ca adevărații PROFesioniști".

Din primele informații, evident neoficiale, au avut loc deja și primele numiri, după cum urmează:

prof. Vasile Marc – Şcoala Gimnazială „Grigore Silaşi” Beclean

prof. Cerasela Roman – Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu”

prof. Steluţa Vâju – Colegiul Naţional „George Coşbuc” Năsăud

prof. Ştefan Bachiş – Colegiul Economic Năsăud

prof. Iuliu Uşeriu – Liceul Teoretic „Radu Petrescu” Prundu Bârgăului

 

 

 

Adauga comentariu