Anton Anton – ministrul sec și politicos, aproape că a plâns la Bistrița! Vezi din ce cauză s-a „înmuitat” ministrul ALDE

Ministrul inodor, incolor și repetitiv, Anton Anton, a punctat la Bistrița o întâlnire forțată cu primarii din județ, veniți, săracii, să-și spună păsul legat de problemele energetice ale comunelor pe care le păstoresc.

Fiecare dintre primarii prezenți și-au prezentat ofurile, punctual, legate ba de rețeaua de gaze, ba de rețelistica Electrica, ministrul de resort fiind aproape în postura de a vărsa câteva lacrimi atuncicând a aflat că în anul 2019 încă mai există oameni care nu beneficiază nici măcar de curent electric.

În cadrul conferinței de presă care a rupt la propriu întâlnirea cu primarii și care s-a desfășurat în larma creeată de aceștia pe holul Consiliului Județean, acolo unde au avut loc evenimentele, ministrul energiei, Anton Anton a declarat că nu concepe ca în acest an să mai existe persoane la care să nu fi ajuns încă rețeaua de curent electric:

„Mă doare sufletul de fiecare dată când aud că cineva în mileniul ăsta, în România, n-are energie electrică! Mă doare sufletul! Ce mă enervează cel mai tare? Când aud că în intravilan, în niște zone locuite, există străzi fără energie electrică, există blocuri fără energie electrică, din diverse motive! Nu vreau să comentez acuma și încerc, toate aceste chestiuni care sunt anormale și punctuale, încercăm să le rezolvăm” – a declarat Anton Anton la Bistrița.

Tot ministrul își dă un răspuns, iar acesta se îndreaptă către distribuitorii de energie electrică, considerând că responsabilitatea este a acestora. Cu alte cuvinte, repetitivul Anton, unul dintre miniștrii fără absolut nici o evidențiere concretă, scoate din glanda lacrimogenă un subiect la care, deși aruncă vina în curtea altora, este vinovat exclusiv: menținerea populației într-o mediocritate temporală și spațială, căci evoluția în acest sens ar trebui să pornească din propriul birou, nu din cele ale terților.

Așadar, ministrul ALDE a fost pe la Bistrița. Și tot așa a plecat, exact ca vițelul ce a văzut Parisul...

 

Adauga comentariu