Antiteza zilei - Am întâlnit și jandarmi... liniștiți! Din uniforma albastră, direct pe scena de concurs

În tumultul evenimentelor din ultima perioadă, în care jandarmii sunt subiecte mai mult controversate decât... fierbinți, am găsit și un „exemplar” care poate ridica imaginea armei. Desigur, mai mult în ochii reprezentantelor sexului frumos...

E sexy… și este jandarm. Pe lângă asta, mai este și campion. Bistrițeanul Alexandru Sucutărdean este unul dintre jandarmii care se remarcă și prin altceva în afară de meseria pe  care o practică cu mândrie. A fost premiat la nivel de județ, în 2017 fiind în top 10 cei mai buni sportivi din Bistrița-Năsăud și face valuri în rândul colegilor. Jandarmul în vârstă de 28 ani, este căsătorit și se împarte excelent între carieră, soție și domeniul în care este unul dintre cei mai buni din țară: Culturism și Fitness.

Dacă vorbim despre parcursul lui, de la băiatul care bătea mingea și juca fotbal pentru echipe precum FC Bistrița și până la campionul național de Cuturism și Fitness, nu putem să nu realizăm că la mijloc e vorba de multă ambiție și perseverență, din partea unui om care e prins și în uniforma de jandarm pe care o poartă cu mândrie.

A început să practice Culturism și Fitness pentru că a vrut să iși demonstreze că poate fi cel mai bun și în ritmul în care avansează în competiții, noi îl credem pe cuvânt.

Din 2016 când a început să participe la concursuri, la nivel național a câștigat tot ce se poate. Au urmat competițiile internaționale și rapida lui asccensiune spre marile turnee, unde intră într-o pregătire serioasă, pe care și-o permite și cu ajutorul Jandarmeriei, ce îl sprijină în competiții și lucrează în turele de dimineața tocmai pentru a-și putea face antrenamentul. 

Când vine vorba de modul de îmbinare al antrenamentelor cu profesia, răspunsul este și mai simplu. Are nevoie de fortă în intervenții, dar mai ales de luciditatea pe care practicarea unei discipline ți-o oferă, pentru că mai presus de toate, e meseria pe care și-a ales-o și pe care o onorează prin rezultatele pe care le obține, rezultate ce aduc cinste atât orașului Bistrița cât și Jandarmeriei Române.

Despre Alexandru Sucutărdean vom mai auzi în viitorul apropiat într-un cadru „surpriză”.

 

Sursă foto: Bogdan labis

Adauga comentariu