Anti-curățenia de primăvară la Sîngeorz-Băi: Traian Ogâgău face publice imaginile unor inși certați cu bunul simț

Una dintre cele mai frumoase zone ale județului, Valea Someșului, suferă în continuare la capitolul curățenie, căci indivizi foarte supărați pe natură, cu nesimțirea atârnată de gât pe post de talisman, sfidează absolut totul în cale lor.

Nu este pentru prima dată când Traian Ogâgău, primarul orașului-stațiune Sîngeorz-Băi, postează imagini făcute de cetățeni sau chiar de el, în care se pot vedea exemple ale nepăsării și obrăzniciei unor locuitori ai zonei respective.

De această dată este vorba de câțiva inși, muncitori de felul lor, care nu au nici o jenă în a aruca la marginea drumului deșeuri și moloz dintr-o dubiță. Imaginile au fost trimise primarului de către un cetățean indignat de această situație:

Ogâgău spune că nu face față nesimțirii, dar când „prinde” câte o asftel de ocazie nu se dă înapoi în a face cunoscute aceste aspecte:

„Să-i facem cunoscuți cu o distribuire! Nu mai zic nimic decât că rog poliția și garda de mediu să se autosesizeze. Mulțumesc cetățenilor responsabili pentru fotografii. TREBUIE început un razboi comun împotriva acestor oameni care nu înțeleg că suntem în chirie pe planeta aceasta, altfel nu vom reuși degrabă, ce să mai discutăm de dezvoltarea turismului... Autoritățile, administrațiile locale și nimeni nu face față împotriva NESIMȚIRII, doar când mai prinzi așa câte unul, trebuie noi toți să ne implicăm. Am mai spus-o, e mai vinovat cel care vede și nu ia măsuri decât cel care aruncă!” – a comentat Ogâgău fotografiile postate pe pagina sa de facebook.

Comentariile făcute la postarea respectivă scot în evidență dezaprobul public. Unii consideră că personajele surprinse în flagrant cu delictul în mână „nu trebuie amendați, trebuie arestați și puși să facă muncă în folosul comunității un an”. Un alt cetățean consideră că inclusiv „mobilul crimei” trebuie confiscat: „nu doar amendați și mașina confiscata și amenda de 10.000 lei ca asa se învață minte”, iar un altul confirmă nesimțirea generalizată printr-un exemplu din interiorul stațiunii:

Așteptăm și noi cu interes eventualele măsuri, dacă acestea se vor lua de către autoritățile abilitate, asta dacă se vor autosesiza și își vor face de acum celebrele comisii de verificare și anchetă, specialiatea Prefecturii și a Consiliului Județean.

 

Adauga comentariu