Alianța pentru Dreapta prinde contur la Bistrița. Liderii USR-Plus și cei ai PNL sunt aproape de semnarea unui protocol de colaborare: susținerea lui Ioan Turc la primărie. Partidele vor merge cu liste separate

 

Ultimele zile ale lunii iulie au venit cu o avalanșă de informații legate de pregătirile pe care le fac partidele politice în vedererea intrării în viitoarea campanie electorală programată să înceapă pe data de 27 august.

În acest context, ultimele informații din zona partidelor de dreapta vorbesc deja de formatarea unui pol de dreapta și la nivelul municipiului Bistrița, fapt confirmat în această dimineață de președintele USR Bistrița, Călin Stan.

Anunțat drept candidat al USR la fotoliul de primar al Bistriței, Călin Stan a precizat cu puțin timp în urmă că există șanse foarte mari ca Ioan Turc, candidatul PNL să primească sprijinul USR în lupta sa pentru fotoliul de primar al Bistriței.

” Eu fac parte din cei care și-au dorit o asemenea alianță, iar, ea este acum foarte aproape de materializare, dar încă nu am bătut palma. Contează foarte mult cum facem această alianță și sub ce formă. Este clar pentru toți electorii noștri că PSD trebuie să plece de la primărie, dar avem nevoie de o alianță care să scoată Bistrița din amorțirea în care a intrat în ultimii 12 ani”, spune Stan.

De altfel, Călin Stan a explicat și de ce se ma merge pe liste separate în ceea ce privește consiliul municipal: ” Electoratul nostru este unul mai special, mai dedicat cauzei să spun așa, cert își dorește să voteze useriși autentici pe lista USR și nu o listă comună cu PNL, dar noi, eu, le voi tot explica că acum e nevoie de unitate pentru a pune capăt celor 12 ani de domnie a PSD la primăria Bistrița, orașul nostru meritând un primar bun și un consiliu local dominat de dreapta”.

Precizăm faptul că, un protocol similar se va semna la nivelul Consiliului Județean pentru susținerea lui Stelian Dolha dar și a peste 20 de candidați unici în tot atâtea comune.

Comentarii

Vizitator

03.08.2020 14:57

Fariseism!Vezi: https://www.youtube.com/watch?v=DIQVl8jUgNY

Adauga comentariu