Alianța pentru Dreapta îl susține pe Stelian Dolha la Consiliul Județean și negociază candidați unici pentru încă minim 20 de comune

Liderii PNL și cei ai USL-Plus ar fi ajuns la un acord comun în ceea ce privește susținerea actualului prefect Stelian Dolha în cursa pentru președinția Consiliului Județean, protocolul urmând să fie semnat în zilele următoare, cel mai probabil că partidele semnatare vor merge pe liste separate în ceea ce privește consilierii județeni.

De asemenea, liderii celor trei structuri politice au negociat și stabilit diferite forme de colaborare pentru cele 58 de comune ale județului Bistrița-Năsăud, deja existând protocoale la Rodna, Maieru, Prundu Bârgăului, Joseni, Mărișelu, Bistrița Bârgăului,  fiind vorba la ora redactării acestui material de peste 20 de localități.

Atât președintele USR Bistrița, Călin Stan dar și prefectul Stelian Dolha au confirmat succesul negocierilor PNL-USR-Plus. De altfel, deja, în spațiul public au apărut și afișele de probă ale noii alianțe politice, un exemplu fiind cel pentru orașul Năsăud, existând și o variantă de afiș pentru municipiul Bistrița cu Ioan Turc, candidat unic al PNL-USR-Plus.

Adauga comentariu