ALIANȚA PENTRU BISTRIȚA-NĂSĂUD - o alianță PENTRU comunitatea noastră!

Alianța pentru Bistrița-Năsăud este o alianță istorică – realizată pentru prima dată la nivel local în județul Bistrița-Năsăud, între 4 formațiuni politice: PSD, Pro România, ALDE și UDMR.

Împreună, toate aceste partide au hotărât să susțină candidați unici: Cristian Marius Niculae pentru Primăria Bistrița și Emil Radu Moldovan pentru Președinte Consiliul Județean.

Este prima alianță creată PENTRU comunitatea noastră și nu ÎMPOTRIVA unei persoane. Sentimentul de dezbinare între români, între bistrițeni, trebuie oprit și trebuie cultivat sentimentul de UNITATE! Este pentru prima dată când o parte dintre partidele politice din județul nostru pun interesele comunității înaintea intereselor de partid.

UNITATEA politică trebuie să fie creată în jurul proiectelor bune și necesare pentru Bistrița și pentru județul nostru. Știu ce este important pentru Bistrița și am de gând să țin seama de aceste lucruri pe toată durata mandatului meu:

👉Reforma primăriei este importantă pentru Bistrița!

Este vital să avem un aparat administrativ digitalizat care să ușureze interacțiunea cetățenilor cu toate serviciile din cadrul Primăriei Bistrița. Este la fel de important ca toți funcționarii primăriei să înțeleagă că sunt la dispoziția cetățeanului și nu invers. Mă voi asigura că acest lucru se va realiza!

👉Străzile asfaltate sunt importante pentru Bistrița!

Am început un program amplu în această direcție și voi continua.

👉Curățenia este importantă pentru Bistrița!

M-am îngrijit permanent să avem un oraș curat și acest lucru va fi în continuare o prioritate pentru mine.

👉Educația este importantă pentru Bistrița!

Copiii noștri trebuie să învețe în școli moderne, de aceea m-am implicat personal în obținerea de finanțări pentru modernizarea unităților de învățământ. Acest lucru va continua până ce toate școlile vor fi modernizate.

👉Sportul este important pentru Bistrița!

Consider că atât sportul de masă cât și cel profesionist trebuie susținut și promovat. Garantez implicarea Primăriei în această direcție pe tot mandatul meu.

Sunt câteva direcții pe care le consider foarte importante pentru Bistrița, foarte importante pentru noi! De aceea am decis să candidez pentru funcția de Primar al Bistriței, pentru că VREAU, ȘTIU ȘI POT SĂ FAC CEEA CE TREBUIE FĂCUT!

Pentru că am înțeles că Este despre BISTRIȚA, este despre NOI!

Adauga comentariu