ALEXA DRAGU – încă un exemplu de bistrițean talentat: s-a calificat în semifinala „Vocea României” doar cu vocea, pe o nișă „jazzy” mai puțin populară!

Vă mai amintiți de Alex Mușat de acum doi ani? Tânărul bistrițean a reușit atunci o prezență remarcabilă pe tot traseul show-ului Vocea României, fiind la o distanță de un micron față de trofeu, „călărind” și el o nișă în afara trendului – blues-ul...

La doi ani după excepționalul parcurs al lui Alex, ALEXA Dragu a înfierbântat Bistrița (și liniile telefonice) cu o voce superbă, perfect pliată pe acordurile jazz. Deși „novice” în antrenoratul vocilor, Irina Rimes a speculat înclinațiile artistice ale elevei bistrițene și i-a făcut cadou o piesă adaptată pe linia artistică lăuntrică a Alexei, căci cine o cunoaște știe bine că „jazzy” o îmbracă perfect!

Cu toate că piesa nu a fost ușoară și a prezentat un risc în ceea ce privește educația muzicală a publicului votant antamat în regiunea pop-dance, Alexa a reușit să acceadă în următoarea fază a concursului – semifinalele!

Ajutată de prestația slabă a contra-concurentei sale, dar mai ales de mobilizarea bistrițenilor prin voturile lor, Alexa a reușit să o surclaseze efectiv pe Eva Timuș cu cel mai mare procent al serii: 81%, un „scor” ce vorbește de la sine!

Pe Alexa o vom revedea în data de 7 decembrie în semifinală, acolo unde îi vom ține pumnii pentru o calificare într-o finală în care, sperăm, îl va răzbuna pe Alex Mușat!

Adauga comentariu