Al doilea SPÂNZURAT al zilei de duminică: un bărbat de 60 de ani și-a pus ștreangul la gât într-o stână din Budacu de Jos!

Veștile negre continuă să șocheze micuțul și liniștitul județ Bistrița-Năsăud: ziua de duminică, 2 iunie 2019 a înregistrat în cursul serii cel de-al doilea sinucigaș, la Budacu de Jos!

În cursul dimineții unei zile care se arăta însorită, după o lungă perioadă dedicată codurilor de ploi și inundații, o veste a întunecat suflarea din Prundu-Bîrgăului: un bunic de 69 de ani din localitate a fost găsit de soție spânzurat!

La sosirea salvatorilor, bătrânul prezenta mici semne vitale, astfel că s-au început procedurile de resuscitare. Acestea au continuat în ambulanță și la spital, dar, din păcate, corpul bătrânului a cedat, fiindu-i declarat decesul.

Ziua a mai fost întunecată de alte două accidente rutiere, dar fără victime cu afecțiuni severe, precum și de vestea găsirii unui cadavru decapitat între Romuli și Fiad.

Însă veștile rele nu s-au terminat, căci un apel la 112 anunța încă un bărbat spânzurat, de această dată la Budacu de Jos:

„In aceasta seară, in jurul orei 20.30, a fost sesizat prin 112 faptul ca la o stana situată pe raza comunei Budacu de Jos, un bărbat de 60 de ani a fost găsit spânzurat. Se deplasează o echipa de polițiști in vederea efectuării cercetării la fata locului” – au anunțat reprezentanții IPJ BN.

Revenim cu informații!

 

foto ilustrativ

Adauga comentariu