Ai tot sperat la un eveniment nebun la Bistrița?! Așteptarea ta a luat sfârșit: Crazy Town in Your Town! Celebra trupă americană va concerta la „lac”

Monotonia acestei veri se va sparge pe 8 august, la Baza MHC din Bistrița, acolo unde este programat un eveniment atipic pentru burgul nostru liniștit. Este vorba de un super party la care vor participa americanii de la Crazy Town, o trupă de rap-rock ce a făcut valuri prin topurile anilor 2000, atunci când piesa lor „Butterfly” trona în Billboard Hot 100.

Evenimentul nu este unul întâmplător, colegii noștri de la Observatorbn.ro își celebrează 10 ani de activitate și vor sărbători alături de cititori și toți prietenii. Echipa ziarului bistrițean ne-a obișnuit de-a lungul celor 10 ani cu astfel de evenimente, așa că pentru a sărbători o decadă de activitate au pregătit ceva special.

Este vorba de un party în toată regula, la Baza MHC din Bistrița, cunoscută ca „zona de la lac”. Va fi un party în piscină, cu multă spumă și muzică de calitate. Pe lângă americanii de la Crazy Town vor mai concerta băimărenii de la Riot Monk, precum și bistrițenii de la 7 Pași și PunkArta.

Prețul unui bilet este de 60 de lei și include și accesul la piscină! Detalii AICI.

Așadar, reminder pentru data de 8 august, la piscina de la lac, pentru un party de zile mari alături de Observatorbn.ro și Crazy Town!

Adauga comentariu