Ai putea renunța la un borcan de zacuscă sau de dulceață din cămara ta? Donează-l pentru un târg caritabil! Micuțul Ayan are nevoie de ajutorul nostru

Dar din dar se face Rai, spune o vorbă străveche, iar o mână de bistrițeni o pun în practică. „Raiul” însă poate deveni cu adevărat rai pentru Ayan, un băiețel de trei anișori, ce duce pe umerii săi o boală cruntă.

Ayan este un baiat de trei ani care se luptă cu o boală necruțătoare: AMIOTROFIE SPINALA TIP I. Unica șansă ca Ayan să fie salvat este tratamentul cu ZOLGENSMA, unul din cele mai scumpe medicamente din lume: 2,1 milioane de dolari.

Pentru a-l ajuta să beneficieze de acest tratament, Botiș Loredana, Dombrea Maria și Cristian Pintea, trei bistrițeni din cale-afară de altruiști, vor organiza un târg caritabil în data de 10 și 11 octombrie, între ore 11:00 si 19:00 la CASA OLARULUI.

De acolo veți putea achiziționa haine, accesorii, jucării, electrocasnice, dar și bunătăți din cămarele gospodinelor, căci inclusiv pe acestea se bazează organizatorii. Dacă este cineva dintre dumneavoastră care este dispus să renunțe la 1-2 borcane de zacuscă, compot, dulceață, murături sau orice din producția proprie, este binevenit să le aducă la târg, sau sa intre în contact cu organizatorii, urmând link-urile din material.

De asemenea, se vor organiza și tombole, unde veți putea câștiga lucruri minunate! Toate fondurile obținute în urma vânzărilor vor fi donate pentru tratamentul micuțului Ayan.

Adauga comentariu