Agent Green România despre Tășuleasa Social: „Un ONG care nu deranjează corupții și plantează copaci cu aceștia”

Una dintre cele mai mari asociații de mediu care activează în România, Agent Green, a lansat azi, 2 mai, un atac dur la adresa Asociației Tășuleasa Social din Bistrița-Năsăud.

Administratorii paginii de facebook Agent Green – un ONG care duce o luptă puternică împotriva defrișărilor masive ale pădurilor din România, au lansat un atac cel puțin neobișnuit la adresa unui ONG din Bistrița-Năsăud, în contextul Reuniunii atașaților de mediu din Uniunea Europeană, eveniment ce are loc în aceste zile în județul nostru.

„Agent Green nu a fost invitată la acest eveniment, însă am aflat că a fost invitat un alt ONG care nu deranjează corupții și plantează copaci cu aceștia în vreme ce închid ochii la tăierile ilegale. Atașații și diplomații din toate țările UE reuniți astăzi și mâine la Bistrița trebuie să vadă acest video filmat luna trecută cu dezastrul din Făgăraș” – este mesajul postat de Agent Green România, având titulatura „Eveniment închis cu agenda secretă astăzi la Bistrița”.

Cei 100 de delegați din cele 26 de țări europene au fost invitați să viziteze sediul Asociației Tășuleasa Social din Piatra Fântânele, dar și o mică parte din Via Transilvanica – un drum eco-turistic inițiat de ONG-ul bistrițean. Tășuleasa este singura entitate invitată sau la care s-a anunțat vizita acestei delegații externe, restul programului fiind unul secret, din motive de secutitate.

Comentarii

ecologistul

02.05.2019 21:30

Bosorogii europeni viziteaza SIC o padure  pedagogica cu niste trunchiuri taiati tot din padure SIC .si asta in timp ce Frasinul cara ce vrea pu..a lui din rezervatia biosferei muntii Rodnei. Vai de voi atasati  dusi de nas de ciuma de mediu .

Adauga comentariu