ADIO, DAR RĂMÂN CU VOI: Cristian Niculae a demisionat din funcția de președinte al PSD Bistrița, dar și din cea de consilier local! Rămâne însă cu sânge social-democrat și va conduce ADI Deșeuri

Fostul viceprimar al municipiului Bistrița, candidat al PSD BN pentru fotoliul de primar, Cristian Niculae, și-a prezentat azi demisia din funcția de președinte al organizației municipale PSD într-o conferință de presă organizată la sediul partidului.

Acesta a renunțat și la poziția de consilier local, fiind acum mai preocupat de noua poziție pe care și-a dobândit-o în urma unui concurs la ADI Deșeuri. Cristian Niculae își va ocupapostul începând cu data de 15 februarie.

”Nu vreau să existe niciun fel de interpretări cu iz politic, mai ales că în ADI Deșeuri avem primari de toate culorile politice, așa că a trebuit să iau această decizie. Voi avea de lucru foarte mult, sunt multe încă de reglat în activitatea ADI Deșeuri. Nu este o funcție politică și nu a fost o numire politică. Decizia de-a renunța, momentan, la politică, o consider una foarte bună”, a declarat Niculae.

În acest moment, după plecarea lui Cristian Niculae din funcția de conducere, organizația municipală a PSD a rămas în următoarea componență: Andrei Kozuk – președinte executiv, Viorel Ința – secretar executiv, Adrian Bechiș, Alexandru Bria, Horațiu Gherman, Alina Filip (demisionată și ea) , Adrian Solcan (președinte TSD Bistrița), Marsineta Vaida (președinte OFSD Bistrița), Dumitru Vamanu (președinte OPSD Bistrița) – vicepreședinți.

 

Adauga comentariu