ACS Dumitra a devenit... Gloria! Ioan Horoba revine la cârma unei echipe cu blazon și culori pe placul fostului manager al Gaz-Metanului

Inevitabilul s-a întâmplat: echipa de fotbal din Dumitra, cea „susținută” în ultima perioadă de CJ-ul lui Radu Moldovan, și-a schimbat numele în ACS 1. FC Gloria Bistrița. Schimbarea vine chiar înaintea meciului de baraj pentru accederea în Liga a III-a de fotbal.

În fapt, nou club a luat ființă de sine stătător, preluând palmaresul dar și jucătorii echipei ACS Dumitra, echipă ce a beneficiat de 50.000 de euro din partea CJ BN în ultimele 6 luni. Mișcarea a fost anticipată atât de jurnalistul Adrian Linca, liderul de piață pe nișa sportivă bistrițeană prin sportulbistritean.ro, dar și de stiridebistrita.ro.

Astfel, noul club îl are ca președinte pe nimeni altul decât Ioan Horoba, fostul manager al Gaz Metan Mediaș, echipă la care a ajuns după ce a părăsit Gloria Bistrița, acolo unde a lucrat ani de zile cot la cot cu regretatul Jean Pădureanu.

Alături de Horoba în noul club mai sunt Bogdan Florea, Sergiu Mândrean, Horațiu Horoba și Valer Someșan, cel din urmă fiind și secretar. Culorile au fost păstrate de la defunctul club-fanion al județului, alb-albastru, iar sigla adduce foarte mult cu cea a vechii Glorii.

Prima partidă oficială a noii Glorii va fi sâmbătă, la Dumitra, când se va juca turul barajului pentru liga a treia, cu Oașul Negrești.

 

 

 

Adauga comentariu