Accidentul mortal de pe Sg. Maj. Octavian Popa: un muncitor a încercat să ajute proprietarul autoturismului să-l mute, fără să conștientizeze un eventual pericol! Cum s-a întâmplat tragedia

În cursul zilei de azi, un teribil accident a dus la curmarea unei vieți, la mijloc fiind atât alcoolul, lipsa de experiență, dar și excesul de zel în a acorda un anumit ajutor.

Conform Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, un tânăr de 20 de ani, băut și fără permis de conducere, a accidentat mortal un bărbat de 56 de ani, după efectuarea unui viraj pe o stradă din municipiu.

În fapt, conform declarației unui cititor stiridebistrita.ro, persoana care este vinovată de producerea accidentului a vrut să facă o faptă bună, însă s-a dovedit a fi doar un gest nechibzuit:

„Accidentul a avut loc în parcarea dintre blocul de apartmente și blocul de garsoniere de pe Sg. Maj. Octavian Popa. În parcare erau muncitori care toaletau gardul viu și au cerut proprietarului unui autoturism să-l mute de acolo pentru a-și termina treaba. Din păcate soția proprietarului autoturismului nu are permis și le-a spus acestora că nu poate să o mute. Unul din cei care tăiau la gardul viu i-a cerut cheile spunându-i că știe să conducă și o mută câțiva metri pentru a termina. Din păcate ,,șoferul,, a pierdut controlul volanului și a lovit în plin bărbatul, apoi mașina s-a oprit în gard. Echipajul Smurd a ajuns foarte repede la fața locului, 4-5 minute, medicii au stat în telefon și au dat indicații cu ce să se facă până au ajuns ei, s-au comportat exemplar. Ciudat să văd că poliția face astfel de anchete. Dumnezeu să-l odihnească!”.

Precizăm că ancheta organelor îndreptățite nu este definitivată la momentul editării acestui material, primind asigurări că vom intra în posesia rezultatelor anchetei în momentul în care aceasta va fi încheiată.

Adauga comentariu