Accident grav cu urmări tragice: patru victime din care una a decedat pe loc, în apropiere de Șintereag! (FOTO) - UPDATE - Persoana decedata avea 31 de ani si era din Bistrita

Un grav accident de circulație a avut loc azi, 22 iunie, în jurul orei 14, pe DN17 în apropiere de Șintereag, la intersecția cu drumul către Blăjeni.

Din primele informații sunt patru victime, din care trei sunt transportate la spital pentru investigații medicale de specialitate. Din păcate, cea de-a patra victimă a fost declarată decedată la locul accidentului.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență, cea de-a patra victimă a fost proiectată prin parbriz și găsită de către echipajele medicale cu leziuni incompatibile cu viața.

Din primele cercetari efectuare de catre politistii rutieri, un autoturism cu volanul pe dreapta, condus de un tanar bistritean in varsta de 32 de ani, a intrat in depasirea unei coloane de masini. In timpul manevrei de depasire, autoturismul cu volanul pe dreapta a acorsat un alt autoturism ce se deplasa pe aceeasi directie de mers.

In urma acorsarii, autoturismul aflat in depasire s-a rasturnat de cateva ori si a ajuns in afara partii carosabile. Din pacate, unul dintre pasageri, un tanar de 31 de ani din Bistrita, a fost proiectat prin parbriz si a decedat. Soferul si inca doi pasageri au fost raniti si transportati la spital. Soferii implicati in acest accident au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Sursa foto: observatorbn.ro, ISU BN

Adauga comentariu