Abandonat de concubină, un tânăr de 26 de ani din Salva s-a spânzurat, la Coșbuc!

Un localnic din Coșbuc a avut parte de o priveliște macabră atunci când a intrat în casa vecinului, în dimineața zilei de 29 noiembrie: un tânăr atârna spânzurat! Este vorba de un bărbat de 26 de ani, originar din Salva, dar care locuia cu chirie în localitatea Coșbuc, împreună cu concubina sa și cei doi copii ai acestora.

Conform declarațiilor unor martori, concubina bărbatului spânzurat l-a părăsit de aproape o săptămână, femeia luând cu ea și pe cei doi copilași, acesta fiind motivul pentru care tânărul și-a luat viața. Aceiași martori susțin faptul că bărbatul amenința cu sinuciderea în cazul în care va fi părăsit, dovadă că între cei doi concubini existau anumite porbleme de cuplu.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean care s-a deplasat la fața locului nu a mai putut face altceva decât să declare decesul bărbatului:

La locul solicitării în Coșbuc echipajul SAJ a găsit o persoană de sex masculin în vârstă de aproximativ 25 ani spânzurată în casă, cu rigiditate cadaverică. Nu s-au impus manevre de resuscitare, persoana fiind declarată decedată la locul solicitării”­ – a comunicat purtătorul de cuvânt al SAJ, Ciprian Păcurar.

Urmează a fi dispusă necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului și se vor face cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, conform IPJ BN.

 

foto: imagine cu caracter ilustrativ

Adauga comentariu