9 cazuri de persoane infectate astăzi în Bistrița-Năsăud. Numărul deceselor a ajuns la 92

Situația epidemiologică în Bistrița-Năsăud s-a schimbat din nou, astăzi fiind raportate 9 cazuri de  infectare  în ultimele 24 de ore.  Numărul total al persoanelor infectate de la începutul pandemiei a ajuns la 1296 de persoane. A fost raportat cel de-al 92-lea deces de la debutul pandemiei. Printre persoanele infectate apar patru cadre didactice dar și doi fotbaliști de la Gloria Bistrița.

La ora actuală,  un număr de 1099 persoane au fost externate, 994 externate vindecate și 105 externate la cerere. De asemenea, avem 53 de persoane izolate și 432 persoane în carantină. În ceea ce privește numărul testelor, din totalul de 458, 241  au fost efectuate  la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, restul la laboratoare private.

Din păcate sunt raportate tot mai multe cazuri de infectare în centre și instituții de protecție socială. Printre pacienții confirmați cu Coronavirus se află șase beneficiari și o infirmieră de la un alt centru de asistență pentru vârstnici din județul Bistrița-Năsăud.

Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află 13 beneficiari și 5 infirmiere de la un centru de recuperare din județul Bistrița-Năsăud. Cele 5 infirmiere au fost externate la cerere.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află un beneficiar minor din cadrul Serviciului Social al DGASPC Bistrița-Năsăud.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află o asistentă de la un centru medico-social din județul Bistrița-Năsăud.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și patru cadre didactice. O persoană a fost externată la cerere.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și doi fotbaliști.
 
 
 

 

Adauga comentariu