6 cazuri de persoane infectate astăzi în Bistrița-Năsăud, trei dintre ele fiind cadre didactice. Numărul deceselor a ajuns la 90

Situația epidemiologică în Bistrița-Năsăud s-a schimbat din nou, astăzi fiind raportate 6 cazuri de  infectare  în ultimele 24 de ore.  Numărul total al persoanelor infectate de la începutul pandemiei a ajuns la 1268 de persoane. A fost raportat cel de-al 90-lea deces de la debutul pandemiei. Printre persoanele infectate apar trei cadre didactic dar și încă o asistentă la un centru medico-social.

La ora actuală,  un număr de 1060 persoane au fost externate, 700 externate vindecate și 360 externate la cerere. De asemenea, avem 57 persoane izolate și 444 persoane în carantină. În ceea ce privește numărul testelor, din totalul de 250, 187  au fost efectuate  la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, restul la laboratoare private.

Din păcate sunt raportate tot mai multe cazuri de infectare în centre și instituții de protecție socială. Printre pacienții confirmați cu Coronavirus se află șase beneficiari și o infirmieră de la un alt centru de asistență pentru vârstnici din județul Bistrița-Năsăud.

 Decesul cu numărul 90  în județul Bistrița-Năsăud:

Femeie, 75 ani, internată în 4 septembrie în Secția Boli Infecțioase (infecție confirmată cu Covid-19), unde a și decedat în 9 septembrie. Comorbidități: diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială, sechele accident vascular cerebral.

Adauga comentariu