2 din 5: ”Furată” de vasluieni la Buzău, Gloria lui Pașca nu își găsește ritmul în Liga Florilor

Două meciuri câștigate din cele cinci jucate până acum. Ultima partidă la Buzău a fost un adevărat vulcan noroios pentru bistrițencele care și-au găsit greu ritmul. De altfel, trecând peste arbitrajul părtinitor al urmașilor lui Ștefan cel Mare, buzoiencele au jucat mai bine și mai atent în toate fazele, fapt demonstrat de tabela de scor. Înfrângerea de la Buzău a picat greu Bistriței, nervii lui El Comandante explodând la fluierul de final al partidei. Prin telefon, evident.

Horațiu Pașca dă vina pe arbitraj

”N-am văzut așa ceva de pe vremea în care antrenam la junioare și nu aveai nicio șansă la vreun turneu regional. Să nu fluieri semicerc și picior, ca la clasa a 9-a, nu credeam că se mai poate întâmpla într-un campionat care se pretinde al doilea ca valoare din lume. A fost jenant. N-am zis nimic despre arbitraj de 6 ani, dar nu se mai poate așa. O să facem raport la federație împotriva celor doi, care și-au bătut joc de noi, de o vară întreagă de pregătire, de finanțatori și de sport până la urmă

Gloria 2018 nu se simte prea bine nici în clasament, echipa lui Pașca ocupând doar locul 10 cu niște biete șase puncte acumulate în cele cinci etape jucate în Liga Florilor. Urmează o pauză de două săptămâni, Gloria având programată o nouă partidă abia pe data de 5 octombrie, la Bistrița, de la ora 19.00 cu MInaur Baia Mare.

Credit foto: Andreea Zaleschi

Comentarii

valentin

22.09.2019 15:40

Acum arbitri sunt vinovati, numai Pasca nu are nici o vina. Buzau fara 3 titulare accidentate era de batut dar Horatiu este depasit de situatie.

Adauga comentariu