19 cazuri de persoane infectate astăzi în Bistrița-Năsăud, două fiind ale unor fotbaliști de la GLORIA. Numărul deceselor a ajuns la 90

Situația epidemiologică în Bistrița-Năsăud s-a schimbat din nou, astăzi fiind raportate 19 cazuri de  infectare  în ultimele 24 de ore.  Numărul total al persoanelor infectate de la începutul pandemiei a ajuns la 1287 de persoane. A fost raportat cel de-al 91-lea deces de la debutul pandemiei. Printre persoanele infectate apar patru cadre didactice dar și doi fotbaliști de la Gloria Bistrița.

La ora actuală,  un număr de 1077 persoane au fost externate, 702 externate vindecate și 375 externate la cerere. De asemenea, avem 64 de persoane izolate și 425 persoane în carantină. În ceea ce privește numărul testelor, din totalul de 259, 257  au fost efectuate  la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, restul la laboratoare private.

Din păcate sunt raportate tot mai multe cazuri de infectare în centre și instituții de protecție socială. Printre pacienții confirmați cu Coronavirus se află șase beneficiari și o infirmieră de la un alt centru de asistență pentru vârstnici din județul Bistrița-Năsăud.

Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află 13 beneficiari și 5 infirmiere de la un centru de recuperare din județul Bistrița-Năsăud. Cele 5 infirmiere au fost externate la cerere.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află un beneficiar minor din cadrul Serviciului Social al DGASPC Bistrița-Năsăud.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află o asistentă de la un centru medico-social din județul Bistrița-Năsăud.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și patru cadre didactice. O persoană a fost externată la cerere.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și doi fotbaliști.
 

Adauga comentariu