12 ani de închisoare pentru omor! Atât a primit Florin Peter pentru uciderea fostului sportiv bistrițean Gheorghe Balogh

„La data de 16 mai, polițiștii de la Urmări au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Bistrița-Năsăud, împotriva unui tânăr de 27 de ani, din Lechința. Tânărul a fost condamnat la 12 ani de închisoare  pentru comiterea infracțiunii de omor. Acesta a fost încarcerat de polițiști în Penitenciarul Bistrița” – se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Este vorba de un fost agent de pază care a bătut până la moarte un bărbat de 51 de ani din Bistrița. Incidentul a avut loc în 2015 în zona gării, acolo unde agentul de pază a intervenit în urma unei sesizări venite din partea reprezentanților unui bar.

Victima Gheorghe Balog, fost sportiv de performanță, fiind cauza alarmării serviciului de pază, a fost scos din local și bătut de Florin Peter, tânărul de 27 de ani din Lechința.  Balog a reușit să ajungă acasă, dar nu a spuraviețuit loviturilor primite.

Florin Peter a fost condamnat de o primă instanță (Tribunalul Bistrița-Năsăud) la patru ani și șase luni de închisoare, dar procurorii au contestat decizia instanței bistrițene la Curtea de Apel Cluj, acolo unde s-a schimbat încadrarea din lovituri cauzatoare de moarte în cea de omor, sentința definitivă fiind de 12 ani de închisoare.

Comentarii

Mary

17.05.2019 16:54

Felicitari procurorilor bistriteni,mii de multumiri doamnelor judecatoare,procurorului de sedinta de la Curtea de apel Cluj care si-au facut datoria exemplar si care au facut sa iasa adevarul la lumina!

UTA ALIN MARIUS

19.05.2019 00:23
TREBUIA SA-I DATI PE VIATA, ACEL OM ERA NEVINOVAT, ERA COLEGUL MEU DE LA JUDO, UN OM DEOSEBIT SI UN MODEL...PACAT, DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA, DAR BARUL ALA PRIN DE TIGANI JEGOSI FUNCTIONEAZA DIN NOU...IAR BGS, NU CRED CA NU-SI MAI DA IN PETIC....! AM LUCRAT SI EU CA AGENT DE PAZA, DAR NU CA SI CRIMINAL HAMESIT....! NU-I IERTATI, NU MERITA VIATA, NU MERITA SA TRAIASCA SUB CERUL SI LUMINA SOARELUI....! 

Adauga comentariu