1003 persoane s-au infectat cu Sars-Cov2 în Bistrița-Năsăud de la începutul pandemiei. Numărul celor activi rămâne în jurul cifrei de 108, astăzi fiind raportat și decesul cu numărul 76

Situația epidemiologică în Bistrița-Năsăud se schimbă începând de astăzi, numărul activilor rămâne pentru prima dată după 2 luni în jurul a 108 de cazuri. Astăzi , sunt confirmate 9 cazuri noi , iar numărul total al persoanelor infectate de la începutul pandemiei trece de 1000 de persoane. Tot astăzi a fost confirmat și decesul cu numărul 76.

De asemenea, în Bistrița-Năsăud sunt carantinate la această oră 324 de persoane, în timp ce alte 52 se află în izolare.

De la începutul pandemiei, 2904 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat în România. Astăzi, la nivel național, numărul persoanelor infectate este de 1415.

Între persoanele pozitive, se află 5 polițiști din cadrul IPJ BN, doi jandarmi, doi angajați ISU și două persoane din cadrul unor primării. De asemenea, mai este vorba de doi medici infectați.

47 de activi sunt confirmați în mai multe societăți comerciale din Bistrița-Năsăud, fiind vorba de Intex, Leoni, Raal. Un prim caz de infectare a fost confirmat la IPROEB.

Adauga comentariu