100 de lucruri jenante în Bistrița: azi, aventurile lacustre de pe strada Mihai Viteazu din Bistrița – cea mai proastă canalizare de la romani încoace! (VIDEO)

Nu există ploaie care să cadă în Bistrița și să nu lase urme și urmări în zona străzii Mihai Viteazu, o stradă uitată de autorități și cele sfinte, chiar dacă acolo sălășluiesc și câteva biserici.

Este vorba de cel mai prost sistem de canalizare făcut vreodată, adică de la inventatorii lui și până în era facebookului. Nici nu trebuie să sune cineva la 112 atunci când plouă la Bistrița, că forțele de intervenție echipate cu motopompe de mare capacitate se îndreaptă în zonă, by default!

Case cu subsoluri inundate, curți invadare de ape și strada ce ne aruncă direct la Veneția cu gândul și fapta. Probabil un serviciu de gondole ar fi destul de interesant în zonă, chiar dacă numai atunci când plouă.

La mai bine de o zi după vijelia care s-a abătut asupra Bistriței, cu mici completări ploioase, strada Mihai Viteazu este tot sub ape, așa cum arată o inregistrare video postată pe facebook de un amator de aventuri lacustre.

Din păcate, chiar dacă avem un anumit personaj dornic de afirmare din punct de vedere administrativ, ce își expune visurile ero(t)ice pe post de proiecte, nici așa nu există măcar o idee mică, o promisiune legată de rezolvarea sistemului de canalizare din zona respectivă, fără să mai vorbim și de altele din oraș, că mersi-bugăt avem destule: trecerile de pietoni de pe bulevard (oricare dintre ele), sensul giratoriu de la Măgura și mai nou parcările complexelor comerciale.

Adauga comentariu