10 de cazuri noi de infectare . Focar de Sars-Cov2 la AJOFM Bistrița-Năsăud

Situația epidemiologică în Bistrița-Năsăud nu arată deloc bine astăzi: avem încă 10 cazuri de  infectare  în ultimele 24 de ore.  Numărul total al persoanelor infectate de la începutul pandemiei a ajuns la 1478 de persoane. A fost raportat cel de-al 104-lea deces de la debutul pandemiei. 

 
Din păcate, sâmbătă au fost confirmați 11 funcționari infectați la AJOFM, un profesor de la Liceul ”Radu Petrescu” din Prundu Bârgăului, un elev de la Liceul ”Grigore Moisil” din Bistrița, o infirmieră, un kinoterapeut de la un centru de recuperare și o asistentă medicală. Duminică, au mai fost raportate încă alte două îmbolnăviri: un elev de la Liceul Sanitaqr și un cadru didactic de la Școala Gimnazială din satul Petriș, comuna Cetate.
 
Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și 14 cadre didactice. Patru dintre acestea au fost externate la cerere.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află 4 fotbaliști. Doi dintre aceștia au fost externați.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și 9 elevi. Trei elevi au fost externați.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și un asistent social de la un alt centru de asistență pentru vârstnici.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și un angajat de la o creșă de stat.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și o asistentă medicală de la o grădiniță privată.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și un angajat al DGASPC Bistrița-Năsăud, de la o casă de tip familial.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și 11 angajați ai Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița-Năsăud.
 
 

Adauga comentariu