10 cazuri de persoane infectate astăzi în Bistrița-Năsăud. Numărul deceselor a ajuns la 89

Situația epidemiologică în Bistrița-Năsăud s-a schimbat din nou, astăzi fiind raportate 10 cazuri de  infectare  în ultimele 24 de ore.  Numărul total al persoanelor infectate de la începutul pandemiei a ajuns la 1262 de persoane. A fost raportat cel de-al 89-lea deces de la debutul pandemiei. Printre persoanele infectate apare un cadru didactic dar și încă o asistentă la un centru medico-social.

La ora actuală,  un număr de 1053 persoane au fost externate, 698 externate vindecate și 358 externate la cerere. De asemenea, avem 56 persoane izolate și 440 persoane în carantină. În ceea ce privește numărul testelor, din totalul de 258, 255  au fost efectuate  la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, restul la laboratoare private.

Din păcate sunt raportate tot mai multe cazuri de infectare în centre și instituții de protecție socială. Printre pacienții confirmați cu Coronavirus se află șase beneficiari și o infirmieră de la un alt centru de asistență pentru vârstnici din județul Bistrița-Năsăud.

 
Printre pacienții confirmați cu Coronavirus se află șase beneficiari și o infirmieră de la un alt centru de asistență pentru vârstnici din județul Bistrița-Năsăud.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află 13 beneficiari și 5 infirmiere de la un centru de recuperare din județul Bistrița-Năsăud. Cele 5 infirmiere au fost externate la cerere.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află un beneficiar minor din cadrul Serviciului Social al DGASPC Bistrița-Năsăud.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află o asistentă de la un centru medico-social din județul Bistrița-Năsăud.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și un cadru didactic.
 
 

Adauga comentariu