„Zmeul zmeilor” este din Poiana Ilvei și circulă pe drumurile naționale cu ATV-ul, fără permis și beat mangă: 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat

Până nu se va introduce pedeapsa cu închisoare și încătușarea bețivilor surprinși la volan, exemple de genul celui din rândurile de mai jos nu vor conteni să apară. Probabil nici după, dar i-ar mai domoli puțin…

Un tânăr viteaz de 29 de ani din Poiana Ilvei, posesor de moravuri bahice, dar fără a poseda drept de conducere pentru absolut nici o categorie de vehicule, după ce a sărbătorit Dragobetele în avans, s-a urcat pe cal, respectiv ATV, și dus a fost în lumea largă.

În fine, lumea largă fiind DN17D, dar prin Maieru a fost oprit de un echipaj de poliție:

„La data de 23 februarie a.c., polițiștii Secției 7 poliție Rurală Sângeorz-Băi l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Poiana Ilvei, care conducea un ATV.

Acesta a fost depistat pe drumul național 17D, în localitatea Maieru, iar în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate probe biologice care vor stabili cu exactitate alcoolemia.

Cercetările în acest caz continuă de către polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, precizează IPJ BN.

Este cea mai mare valoare înregistrată cu aparatul etilotest, de către polițiștii din Bistrița-Năsăud, în cadrul acțiunilor preventive desfășurate în acest sfârșit de săptămână.

De altfel, aproape în fiecare sfârșit de săptămână IPJ ne anunță astfel de recorduri. În multe situații zmeii în cauză recidivează, dar nu se opresc din obiceiurile lor de zmei. Câteodată apar și victime colaterale, dar acesta este un aspect secundar în gândirea acestora.

 

Adauga comentariu