Zi plină pentru polițiști: un mort la Mititei, o tentativă de jaf și un accident grav în Bistrița

O zi deloc ușoară pentru polițiștii din Bistrița-Năsăud, doar în ultimele patru ore fiind înregistrate mai multe evenimente. Astfel, în această după-masă, un bărbat a sesizat prin 112 faptul că în apropierea unei stâne, pe raza localității Mititei, a fost găsit un bărbat căzut, inconștient. La fața locului, în locul numit "Colnic" de pe raza localității Mititei, polițiștii au identificat un bărbat de 52 de ani, din Năsăud care, din păcate era decedat. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În continuare, polițiștii Secției 6 efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cauză urmând a fi dispusă necropsia, care va stabili cu exactitate cauza decesului.

 

Tot în această după-amiază, pe raza municipiului Bistrița, într-o intersecție, un tânăr de 19 ani, din Dumbrava, care conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, condus de un bărbat de 32 de ani, din Bistrița și a intrat în coliziune cu acesta. În urma accidentului, bistrițeanul a fost rănit și nu a putut fi testat cu aparatul etilotest la fața locului. Rezultatul testării în cazul celui de 19 ani a fost de 0,00mg/l. Continuă cercetările în acest caz polițiștii Biroului Rutier.

 

Mai mult, cu puțin timp în urmă, polițiștii au fost sesizați prin 112 despre faptul că într-un magazin din Bistrița, un bărbat a încercat să sustragă bani amenințând-o pe vânzătoare cu un cuțit. Din fericire acesta nu a reușit, însă a fugit de la față locului. În prezent este căutat de polițiștii de la Ordine Publică, Investigații Criminale și Acțiuni Speciale. Conform primelor verificări, este vorba despre un tânăr, îmbrăcat cu o bluză de trening, de culoare roșie, cu glugă și blugi de culoarea albastră.

 

 

Adauga comentariu