Viceprimarul Cristian Niculae promite: „în acest weekend Ștrandul Municipal va fi deschis”! Dar... mai există un DACĂ (VIDEO)

Lunga poveste a deschiderii Ștrandului Municipal din Bistrița seamănă din ce în ce mai mult cu cea a deschiderilor sezoanelor de schi de pe pârtia Cocoș: deși condițiile atmosferice sunt îndeplinite de mult, există anumite impedimente „tehnice” care tot amână evenimentele.

Ștrandul Municipal, aflat în al treilea sezon de după reabilitarea de un milion de euro din 2017, trebuia să se deschidă, conform obiceiului, la data de 15 iunie. La fel ca și anul trecut, nici în acest an nu s-a putut din cauza unor „probleme tehnice” apărute la bazine.

Este vorba de scorojirea vopselei din bazine, iar întreaga procedură de revopsire a împins și în acest an data de deschidere. Lucrarea se află în garanție, iar toate cele patru revopsiri, conform viceprimarului Cristian Niculae, au căzut în sarcina firmei care s-a ocupat de reabilitare, respectiv Record SA.

Lucrările de revopsire a bazinelor au început destul de târziu din cauza condițiilor atmosferice nefavorabile, data de 1 iulie fiind estimată de autorități ca zi de deschidere. Bineînțeles, constructorul nu și-a respectat nici această promisiune, ziua așteptată de bistrițeni pentru o primă bălăceală fiind din nou împinsă, de acestă dată către sfârșitul acestei săptămâni:

„Dacă toate lucrurile sunt în regulă, cred că vineri, în weekendul ăsta, cu siguranță vom deschide. Deci, în acest weekend îi invit pe bistrițeni la Ștand, DACĂ nu se mai întâmplă nimic, iar eu sper să nu se mai întâmple nimic. Întotdeauna există un DACĂ...” – a declarat Cristian Niculae pentru stiridebistrita.ro, într-un interviu pe care vă invităm să-l urmăriți mai jos.

Adauga comentariu