Vicele Cristian Niculae – singurul personaj din „elita” bistrițeană prezent la un eveniment dedicat suferinzilor de Scleroză Multiplă

Chiar dacă este iubitor de imagine (cu el personaj central), vice-primarul Cristian Niculae a fost singura persoană din toată administrația locală și județeană care a participat la un eveniment ce nu strânge nici adulații, nici votanți și nici popularitate.

Vinei, 25 mai, a avut loc Stafeta Ciclistă SM 2018, un eveniment național dedicat persoanelor cu scleroză multiplă, o boală neurologică autoimună. Stafeta a trecut și prin Bistrița, fapt pentru care Asociația de Scleroză Multiplă din Bistrița-Năsăud a organizat un eveniment care să marcheze Ziua Mondială a SM.

Nici un personaj nu a catadicsit să fie alături de acești tineri, evenimentul nefiind unul de amploarea stingerilor luminilor de Ziua Pământului sau cine știe ce alte evenimente culturale cu „ștaif”, acolo unde fotografiile aleșilor alături de somități valorează câte ceva.

Chiar dacă este un ahtiat după imagine, Cristian Niculae a avut caracterul să se pozeze și alături de aceste persoane, conștient fiind de faptul că impactul electoral sau mediatic este unul extrem de scăzut. Pentru acest gest, stiridebistrita.ro, una dintre cele mai critice publicații la adresa lui, îi dă un „jos pălăria” domnului Cristian Niculae!

Adauga comentariu