Vești bune de la Lausanne: bistrițeanca Daniela Coșofreț a obținut cel mai bun rezultat al României la Jocurilor Olimpice de Tineret 2020

Jocurile Olimpice de Tineret au debutat în data de 9 ianuarie și se desfășoară pe parcursul a două săptămâni la Lausanne, în Elveția. Din Lotul Olimpic de Tineret al României fac parte trei sportivi bistrițeni, Flaviu Păvălean și Darius Hângănuț în proba de schi fond, precum și Daniela Coșofreț la proba de schi alpinism.

Citește și... Trei bistrițeni la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne: Daniela Coșofreț, Flaviu Păvălean și Darius Hângănuț

Luni, 13 ianurie, în cadrul probei de de sprint feminin la schi alpinism, bistrițeanca Laura Daniela Coșofreț a obținut cel mai bun rezultat al României de până acum la această ediție a JOT. Sportiva a reușit clararea pe locul 14 cu timpul de 3 min 45 sec 60/100, conform Agerpres.ro.

România este reprezentată de 35 de sportivi la cea de-a treia ediţie de iarnă a Jocurilor Olimpice de Tineret (competiţie rezervată sportivilor sub 18 ani) la biatlon, bob, hochei pe gheaţă, patinaj viteză, sanie, sărituri cu schiurile, schi alpin, schi alpinism, schi fond şi snowboard, zece dintre cele 16 discipline sportive aflate în programul competiţiei.

 

Adauga comentariu