Un pieton a fost spulberat de o mașină la Tureac, alte două mașini s-au făcut praf în același sat. Update: Femeia accidentată la Tureac a murit

Update: Femeia accidentată la Tureac a murit

Principala vinovată de acest tragic accident este o tânără de 19 ani, viteza și neatenția adăugându-se tinereții. Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză polițiștii au deschis un dosar penal, în cadrul căruia tânăra este cercetată pentru ucidere din culpă.

Știrea inițială:

Primul accident a avut loc în Tureac, comuna Tiha Bârgăului, Tureacul fiind localitatea de pe E 58 unde au loc foarte multe accidente, consecință a lipsei de trotuare. De data aceasta, un pieton a fost spulberat de o mașină. Victima a fost găsită găsită în stop cardiorespirator și a fost aplicat protocolul de resucitare.

La un minut, în aceeași zonă, alte două mașini au intrat în coliziune, unul din șoferi având nevoie de îngrijiri medicale.

Revenire: la spital vor fi transportate la spital, în total, 5 persoane: 1 copil (15 ani), 3 femei si un bărbat. Fiecare prezintă leziuni și traumatisme rezultate în urma impactului.

Adauga comentariu