Uite că se poate și altfel: JOS PĂLĂRIA pentru implicarea deputatului Robert Sighiartău într-o donație consistentă către Spitalul Județean de Urgență Bistrița

Dincolo de războaiele politice purtate pe un front deloc propice bătăliilor de acest gen, Spitalul Județean de Urgență Bistrița poate fi și un deziderat comun al tuturor factorilor implicați, sau care se pot implica, în acest punct terminus al siguranței sanitare bistrițene.

Spitalul Județean de Urgență Bistrița beneficiază de o sponzorizare în valoare de un milion de lei din partea companiei Nuclearelectrica, anunț făcut public de managerul instituției:

„Mulțumiri companiei Nuclearelectrica pentru sponsorizarea de 1.000.000 lei acordată Spitalului Județean de Urgență Bistrița si domnului Robert Sighiartău pentru implicare. Secțiile din linia întâi Covid-19, Boli infecțioase și Pneumologie vor fi în curând dotate cu noi paturi de spital, noptiere cu facilități de servire a mesei la pat și saltele impermeabile”, a declarat Gabriel Lazany într-o postare pe facebook.

Conform managerului SJUB, deputatul bistrițean Robert Sighiartău, secretar general al PNL, a fost „negociatorul” în această ecuație, politicianul marcând și el, tot pe facebook, acest fapt:

„Am reușit să aducem 1.000.000 de lei în Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud pentru dotarea cu paturi și saltele pentru buna funcționare a spitalului în perioada următoare. Vreau să mulțumesc Guvernului, Ministerului Economiei și în mod special Companiei Nuclearelectrica pentru această donație.

Împreună cu managerul spitalului, domnul Gabriel Lazany, am convenit să purtăm un dialog constant și să intervenim atunci când este necesar. Activitatea de aici este în parametri buni și sperăm ca lucrurile să evolueze pozitiv în privința pandemiei.

În ceea ce mă privește, voi fi permanent conectat la evoluția întregului sistem medical din județ și cred că lucrurile se vor îmbunătăți vizibil atât în privința achiziției de echipamente noi, cât și în ceea ce privește crearea de spații noi modernizate care să susțină în mod performant actul medical.

Le mulțumesc medicilor, asistentelor și tuturor celor implicați în actul medical din județul nostru. Împreună vom trece peste perioadă dificilă”, a precizat Sighiartău.

 

Comentarii

cititor

17.05.2020 11:36

Vaaai ... ca era sa si fac pe mine de spaima, crezand ca Sigartaii au facut aceasta donatie BSIJ -ului din banii lor ! 

Adauga comentariu