T(renul) lui Moș Crăciun pe ruta Bistrița Nord -Bistrița Bârgăului și retur

Cei care vor  să îl întâlnească pe Moș Crăciun în alt loc decât acasă sau la școală o pot face-o într-un tren, în cazul nostru fiind vorba de trenul pe relația Bistrița Nord -Bistrița Bârgăului și retur.  Este o idée a celor de la Interregional Călători și, care,  organizează „Trenul lui Moș Crăciun” în perioada 5-22 decembrie 2019, perioada în care toți bistrițenii sunt invitați  să călătorească cu trenul alături de Moș Crăciun, nu într-o împrejurare banală ci în cadrul unei călătorii inedite cu trenul.
”Am inițiat acest proiect in 2015 și am constatat că este unul atractiv, îndeosebi pentru scoli. Foarte mulți copii își doresc să se întâlnească cu Moșul altfel decât acasă sau la școală. În plus, e o oportunitate bună de a-i obișnui pe cei mici să călătorească cu trenul, în condiții civilizate și sigure, de a socializa și a-și face noi prieteni”, mai spun organizatorii.
Pentru copii și elevi prețul călătoriei este de 4,40 lei dus-întors iar prețul biletului pentru un adult însoțitor este de 8,80 lei. De știut, Interregional Calatori oferă toate facilitățile de transport acordate de stat la transportul feroviar de calatori. Înscrierile la „Trenul lui Moș Crăciun” se fac pe bază de rezervare.


 

Adauga comentariu