Tentativă de suicid la Viișoara: un tânăr a amenințat că se aruncă de la etajul 4 al unui bloc social UPDATE - Sinucigașul avea mandat de executare a pedepsei cu închisoarea

Ziua și tentativa de suicid in Bistrița Năsăud. De această dată a fost vorba doar de o amenințare venită din partea unui tânăr de 25 de ani. Tânărul a fost coborât de polițiști de pe bloc și predat unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. "Acesta prezenta multiple plagi prin automutilare la antebrate. A fost stabilizat si a fost preluat de catre fortele speciale ale politiei pentru a fi dus la procuratura".

UPDATE:

Conform unei comunicări a Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, tânărul sinucigaș de la Viișoara avea emis un mandat de executarea a pedepsei cu închisoarea. Acesta a fost condamnat la 1 an și 6 închisoare luni pentru furt calificat.
 
„Când au ajuns la locuinta bărbatului, politistii de la investigații criminale și acțiuni speciale au constatat ca barbatul ameninta ca se sinucide.

La fata locului, a fost prezent si un negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, însă bărbatul a reușit sa își provoace leziuni superficiale cu o lama, in zona umărului.

S-a reușit imobilizarea acestuia și i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea intr-o unitate spitalicească.

In prezent, bărbatul se afla in sediul IPJ BN, urmand a fi incarcerat in Penitenciarul Bistrița”.

Adauga comentariu