In vizor

Avocatul Vasile Mureșan a trecut la cele veșnice. Baroul Bistrița-Năsăud: Un profesionalism desăvârșit, o devotare fără margini pentru respectarea legii

Cu profundă tristețe, Baroul Bistrița-Năsăud anunță trecerea în neființă a distinsului coleg și avocat devotat, Vasile MUREȘAN. „Sincere condoleanțe familiei și celor dragi”, a transmis Baroul  Bistrița-Năsăud.

Avocatul Vasile Mureșan a avut parte de o carieră dedicată profesiei juridice, remarcabilă prin implicare și pasiune.

Amintirea sa va rămâne vie în inimile noastre. 

Având o experiență vastă în domeniul juridic, care a inclus și o perioadă ca procuror, colegul nostru, avocatul Vasile MUREȘAN, a demonstrat întotdeauna un profesionalism desăvârșit și o devotare fără margini față de dreptate și respectarea legii. 

În incertitudinea trecerii sale, pierdem nu doar un avocat respectabil, ci și un om cu inimă caldă, mereu dispus să ofere ajutor și sprijin celor aflați în dificultate.

Vom păstra amintirea sa cu respect și recunoștință. Iar contribuția sa la comunitatea juridică va rămâne o sursă de inspirație pentru noi toți.

Ne exprimăm condoleanțele cele mai sincere familiei și celor dragi.

Gândurile noastre îi însoțesc în aceste momente dificile.
Cu regret și recunoștință…”, a transmis avocatul Alin Moruțan, decanul Baroului Bistrița-Năsăud, potrivit bistriteanul.ro.