Tabita are din nou probleme: 25 de copii de la Școala de balet Ovidiu Danci au fost lăsați de izbeliște pe valea Oltului

Un număr de 25 de copii înscriși la Școala de balet ”Ovidiu Danci” s-au confruntat sâmbătă cu o problemă cât se poate de delicată. Aflați în drum spre Sibiu, acolo unde au participat la o competiție dedicată baletului, autocarul închiriat de la compania Tabita s-a defectat într-o curbă pe valea Oltului. Până aici, niciun fel de problem, acestea apărând în momentul în care, cei de la firma de transport nu au răspuns la telefoane. Potrivit lui Ovidiu Danci, aflat și el în autocar, oficialii de la Tabita ar fi reacționat cu întârziere.

Iată ce a scris Ovidiu Danci pe pagina sa de socializare:

Draga Tabita Tour,

Suntem 25 de copii de la Școala de balet Ovidiu Danci , am muncit câteva luni pentru Concursul de balet din Sibiu, alături de parintii nostrii care cu mari sacrificii ne-au susținut visele!
Azi-noapte autocarul de la TABITA s-a defectat intr-o curba pe valea Oltului, este omenește sa înțelegem , i se poate întâmpla oricui.....
ESTE STRIGĂTOR LA CER SA NU AI TRIUNGHIRI REFLECTORIZANTE, SA NU RĂSPUNZI LA TELEFON, 5 ORE SA TRIMITI O ALTA MASINA PENTRU NOI CEI 25 DE COPII!

O tragedie se putea întâmpla in fiecare moment, iar tu TABITA TOUR dormeai liniștita in nesimțire, indolenta și nepăsare vis a vis de noi copiii, profesorii și părinții nostrii!
SA VA FIE RUȘINE TABITA TOUR ȘI OAMENI IRESPONSABILI , FĂRĂ CONȘTIINȚA!!!

Noi copiii de la Școala de balet cu ajutorul Bunului Dumnezeu ne vom deschide aripile pe scena Concursului de balet de la Sibiu .

N. RED: Până la această oră nu am reușit să luăm legătura cu oficiali ai firmei de transport respective.

Adauga comentariu