Și-a dat foc în această dimineață! S-a întâmplat la Bistrița-Bîrgăului

Din primele informații reiese faptul că o persoană din Bistrița Bîrgăului s-a autoincendiat. Este conștientă, dar prezintă arsuri de gradul II pe aproximativ 44% din suprafața corpului. În sprijin a fost trimis și un echipaj  cu medic SAJ.

Update:

Este vorba de o tânără de 24 de ani care s-a autoincendiat in urma unei dispute domestice. Tânăra a ajuns la UPU cu arsuri de gradul III pe o suprafață de 45% din corp. Aceasta a fost transferată la o clinică de arși din București cu un elicopter SMURD.

„La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița a fost adusă în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 2.30, o femeie de 24 de ani cu arsuri de gradul III pe aproximativ 45 la sută din suprafața corpului (cap, față, gât, membre superioare, torace anterior, flancuri, abdomen), arsuri de căi aeriene, conștientă, însă cu dureri mari. Pacienta a fost tratată în UPU și în această dimineață va fi transferată cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arși din București” - a comunicat SJU Bistrița.

Adauga comentariu