Sex și droguri la Bistrița: managerii unei unități de cazare au făcut din hotel bordel! Cei doi sunt reținuți, iar hotelul închis UPDATE: este vorba de Hotel Diana, din nou...

Desfășurare masivă de forțe într-un hotel din Bistrița, acolo unde prostituția și consumul de droguri coabitau fără probleme, cu ajutorul și pavăza administratorilor unității de cazare.

Aproape 50 de polițiști au descins, noaptea trecută, la un hotel din municipiul Bistrița, acolo unde existau suspiciuni legate de practicarea prostituției. Astfel, Serviciului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu și au efectuat cercetări într-un dosar penal întocmit pentru comiterea infracțiunii de proxenetism.

„Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că un bărbat de 61 ani, din Bistrița, în calitate de administrator al unui hotel din Bistrița, ar fi înlesnit practicarea prostituției, prin punerea la dispoziție a camerelor hotelului unor femei care practică prostituția, fără a le înregistra în registrul de evidență a persoanelor cazate.

Totodată, în cursul anului 2019, o femeie în vârstă de 55 ani, în calitate de director al aceluiași hotel,  ar fi tolerat și facilitat practicarea prostituției în incinta unității de cazare, în sensul că ar fi instruit recepționerii cu privire la tarifele practicate și nu ar fi denunțat practicarea prostituției în incinta hotelului către autorități”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În cadrul cercetărilor, polițiștii au ridicat mai multe înscrisuri cu valoare probatorie. Tot la percheziții, au mai fost depistate două persoane care se aflau sub influența substanțelor psihoactive, fapt confirmat în urma testării cu aparatul Drug Test. A fost întocmit dosar penal care a fost înaintat către D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud.

Au fost conduse la sediul inspectoratului, pentru audieri, 25 persoane. Polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului de 61 de ani și femeii de 55 de ani, cercetați pentru proxenetism, iar în cursul acestei zile vor fi prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, în ceea ce privește persoana juridică, polițiștii urmează a propune instanței măsura preventivă a suspendării activității. Cercetările continuă de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale. Activitățile desfășurate au beneficiat de suportul operațional al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

 

UPDATE: Conform surselor stiridebistrita.ro, este vorba de Hotelul Diana, acolo unde au mai avut loc astfel de descinderi, subiectul acestora fiint tot practicarea prostituției. Unitatea hotelieră nu a fost închisă, acest lucru va fi horărât de către instanță.

Citește și https://www.stiridebistrita.ro/patru-fete-au-fost-sechestrate-camera-unui-hotel-din-bistrita-proxenetii-trei-bucuresteni-au-fost-arestati-trafic-cu-ajutorul-mascatilor

Foto cu caracter ilustrativ

 

 

Comentarii

Anton

20.11.2019 11:54

Ce vorbim, in toate hotelurile din oras se practica asa ceva am vazut eu cu ochii mei demntitari iesind din metropolis si la 2 minute amanta blonda, care se da persoana importanta acum pe facebook, nu dau nume ca are barbat, da eu il omoram pe martalog de eram in locu lui.

Ionut

20.11.2019 17:07

Anton, nu da din casa! 😂😂

Vladimir

20.11.2019 17:33

Mai asa zisul Anton....ceea ce zici tu ii total diferit ! Din ce descrii tu reiese faptul ca ii pe post de amanta...sau o relatie extraconjugala tu o numesti tot prostitutie.aaa si inca ceva. Daca ar fi cum zici tu prostitutie in toate hotelurile bistritei...cu ce ii de vina administratorul ca eu merg cu nevasta ta acol ?

Adauga comentariu