Schimbare de șefie la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate BN: Camelia Ilișuan a fost schimbată cu Doina Sigmirean Pop

Casa Națională de Asigurări de Sănătate a decis în plină stare de alertă să mai facă câteva schimbări la șefia caselor județene de asigurări de sănătate. În acest context, astăzi, Camelia Ilișuan a fost înlocuită pe funcția de președinte-director general din anul 2012 cu liberala Doina Sigmirean Pop. Până la numirea pe această funcție, Doina Sigmirean Pop a ocupat funcția de șef serviciu Inspecția Socială la AJPIS Bistrița-Năsăud.

Informația ne-a fost confirmată de Camelia Ilișuan, care, de astăzi, va fi consilier superior la Serviciul Medical al CJAS Bistrița-Năsăud.

Intrată în politică în rândurile PDL, Doina Sigmirean Pop a ocupat în timpul guvernării democrat-liberale funcția de director al Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Bistrița-Năsăud, ea fiind și directot pe timpul exercitării funcției de prefect de către actualul director executiv, Ani Bob.

 

Comentarii

cititor

20.05.2020 09:55

MOMENTAN ... pana la noile alegeri , unde se va invarti  roata din nou ! Astea-s functii vremelnice si " cumparate" politic ori ...  cu " bani grei " ... sau " lei noi "... cum li se mai zice ! 

Adauga comentariu