Scandal în centrul Năsăudului: două clanuri de romi și-au împărțit pumni și picioare în plină stradă! Trei dintre participanți au ajuns la Urgențe, restul la Poliție - VIDEO (imagini cu conținut violent!)

Zona de blocuri cunoscută de năsăudeni sub denumirea Cotu cu Fum, situată pe Bulevardul Grănicerilor, în partea centrală a orașului academicienilor, a avut parte de o acțiune desprinsă parcă din cartierele rau famate ale Craiovei sau a Bucureștiului: o mână de romi sau bătut în plină stradă, sup privirile trecătorilor, participanții la altercație ajungând în două locații diferite: la spital și la poliție.

Conform Inspectoratului de Poliție al Județului Bistrița-Năsăud, este vorba de un conflict spontan generat de mai multe persoane. Trei dintre acestea au ajuns la secția de primire a urgențelelor din cadrul Spitalului Orășenesc Năsăud, iar mai multe persoane au fost conduse la secția de poliție pentru declarații.

Cetățenii care s-au aflat în apropiere au încercat aplanarea scandalului, dar fără izbândă, prezența jandarmilor fiind cea care a pus capăt disputelor violente.

„Cercetările efectuate de către polițiștii năsăudeni continuă în cazul unui dosar de tulburare a liniștii publice, iar dacă vor exista plângeri, și în cadrul unor dosare de loviri și alte violențe”, a declarat Crina Sîrb, purătorul de cuvânt al IPJ BN, pentru stiridebistrita.ro.

Conform unor surse locale, scandalul ar fi izbucnit pe fondul unor probleme mai vechi dintre două familii de romi din zonă, probleme ce s-ar fi reactivat recent, în urma unui proces între cele două familii.

Update IPJ BN: În urma primelor verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că implicați în scandal ar fi 6 bărbați cu vârste cuprinse între 19-46 de ani, din localitățile Mogoșeni și Florești, împreună cu alte 2 femei de 27, respectiv 44 de ani, din Ieud (Jud. Maramureș), respectiv Mogoșeni.

 

sursa foto-video: Radu Sîrb

 

 

Adauga comentariu