Sâmbătă, ultimul târg al toamnei: familia extinsă „Produs în Bistrița-Năsăud” se reunește lângă Biserica Evanghelică!

Sâmbătă, 9 noiembrie, în Piața Centrală (lângă Biserica Evanghelică) va avea loc o ultimă ediție din această toamnă a deja tradiționalului târg „Produs în Bistrița-Năsăud” – varianta extinsă.

Produse tradiționale, asezonate cu arome specifice, pâine și produse de panificație tradiționale, toate coapte în cuptor la foc de lemne, delicioase specialități din păstrăv, brânzeturi naturale de la poalele Munților Călimani și ai Rodnei, prăjituri de casă cu fructe de sezon, uleiuri presate la rece, miere și produse apicole, diverse sortimente de zacuscă, siropuri și dulcețuri parfumate din Pasul Tinuța, legume proaspete de Dumitra sau Monor și creații manuale, realizate special pentru această ocazie, de la accesorii și bijuterii, până la lumi magice, obiecte de décor sau piese de port popular în culori și motive de toamnă, vă așteaptă, “pe pusă masă”, de dimineața, până la apus de soare (program 09:00 – 17:00).

„Ediția de sâmbătă 9 noiembrie a Târgului “Produs în Bistrița-Năsăud”, din Piața Centrală (lângă Biserica Evanghelică) va fi una specială, o ediție prin care Asociația “Produs în Bistrița-Năsăud” a ales să marcheze sfârșitul unei toamne bogate și calde, în compania unor decoruri în ton cu natura acestor zile”, au transmis organizatorii prin Elena-Maria Bărbos – Director executiv Asociația Produs în Bistrița-Năsăud.

„Familia extinsă” a Produs în Bistrița-Năsăud va reveni cu ocazia târgurilor dedicate sărbătorilor de iarnă, atunci când partenerii municipali le vor pune acestora la dispoziție celebrele căsuțe de lemn. Cu toate acestea, Primăria și mai ales cei care „susțin” prin vorbe și fotografii producătorii locali, nu au reușit să găsească soluții pentru ca acești oameni să nu mai stea în frig pentru a-și comercializa produsele atât de căutate și cerute de către bistrițeni. Promisiunile și faptele sunt legate doar de bună-voință, căci posibilități sunt...

 

 

Adauga comentariu