Reacția lui Florin Cilica pe facebook în urma episodului de luni dimineață: „Îmi cer scuze tuturor polițiștilor și personalului UPU pentru circul pe care l-am făcut!” (VIDEO)

Florin Cilica, staroste, DJ și om de radio, a șocat opinia publică luni, după un episod mai puțin plăcut în care „show-man-ul” s-a dat în spectacol în fața polițiștilor atunci când a fost surprins băut la volan. Acesta a refuzat să sufle în fiolă, dar și să fie însoțit la spital pentru prelevarea de probe biologice în veredea stabilirii alcoolemiei.

Citește și... Florin Cilica a fost reținut 24 de ore după un show cu polițiștii de la Serviciul Rutier

După ce și-a făcut numărul, fiind în stare de ebrietate, Cilica a fost reținut pentru 24 de ore, timp în care și-a revizuit atitudinea. Acesta și-a cerut scuze public, într-un live pe facebook, moment caracteristic pentru Cilica:

Comentarii

Jardel

02.10.2019 10:50

Daca era alta persoana?????Cilica trebuia să-l duceți sa planteze ceva copaci sa și revină....ca oarca el este buricu Bistriței... 

Jardel

02.10.2019 10:53

Du-te ma...sa nu te vadă nimeni, mai are și tupeu sa vina in halul asta in fata cetățenilor...uitați va la el cum arată.Rusine...

Flor

05.10.2019 21:49

Sunt supărată pe oricine care face asemenea acte dar apreciez un gest enorm..nu am mai văzut pe nimeni în stare să iasă în față și să-și recunoască faptele.
Florin, toți greșim și suntem păcătoși dar nu toți recunoaștem..apreciez modestia ta frumoasă..adevarul e ca nu meriți IERTARE. Dar Dumnezeu este o ENERGIE a iubirii și a umilinței..CER iertare întâi de la DUMNEZEU care ti-a mai dat o șansă.
Ești un om fain și afară și înăuntru. Fii LUMINĂ pt ACEST PĂMÂNT Divin de Viață și lumină Divină..Succesul schimbă orice om..ia aminte Cilica!
Viața e tot ce avem !
Intoarce-te la conștiința ta antică din Dumnezeu..
Lasă tot ce îți face rău și fa bine in lumea asta pierdută..
Te iubeste prea multă LUME frumoasă, nu arunca la gunoi ce ai construit în mult timp cu greu..
Fii binecuvântat de Cer om FRUMOS și bun...

Adauga comentariu