Război PNL contra PNL în Consiliul Local Sîngeorz-Băi. Traian Ogâgău, spulberat la o televiziune locală de foștii lui colegi de partid. ”Nu o să vă meargă puciul”, a replicat primarul

Război în toată regula în consiliul orășenesc Sîngeorz-Băi, după ce organizația PNL din orașul-stațiune a fost dizolvată, iar patru dintre consilierii locali aleși pe lista PNL și-au pierdut sprijinul politic. Acuzațiile curg din toate părțile, cel mai vizat fiind Traian Ogâgău, spulberat pe un post de televiziune local, SG TV. El este acuzat de conflict de interese, de abuz în funcție și abuz de putere.

Replica lui Traian Ogâgău, fan al rețelelor de socializare, a venit pe facebook: ”De toți sunt lămurit, de interesele fiecăruia!”.

Să o luăm cu rândul. Ce acuzații îi aduc colegii de partid?

 

În studioul SG TV, o televiziune locală din orașul-stațiune, au fost prezenți patru din liberalii rămași fără sprijin politic, dar și un al cincilea care a demisionat din spirit de frondă cu ceilalți. Toți cei prezenți au căzut de acord că s-au înșelat în ceea ce îl privește pe Traian Ogâgău, catalogând activitatea sa administrativă, dar și cea politică, drept un fiasco total.

Cristian Pop, doctor, vechi liberal, a precizat despre faptul că, aleșii locali ai PNL, și-au propus să doneze indemnizațiile de ședință pentru binele sângeorzenilor, el prezentând și câteva din proiectele realizate cu respectivele indemnizații: ”E vorba de: un cabinet de limba română la şcoală, izolarea şcolii de lângă Borcut, balul pensionarilor, vidanjarea subsolului de la dispensar, cabinetul şcolar stomatologic. Cred că acestea sunt motivele pentru care Ogâgău doreşte să ne dea afară din partid. Din 90 de şedinţe de consiliu local, am lipsit de la una singură. Domnul primar nu cred că a fost la 20 de şedinţe. Proiectele nu sunt ale consilierilor sau ale primarului, sunt ale sângeorzenilor”.

Marius Voicu: ”Nemulţumirea noastră este legată de activitatea primarului, pe care noi l-am crezut un bun manager. Iniţiativele noastre au fost ignorate total. Am insistat ca banul public să fie cheltuit transparent, dar am fost jigniţi şi ni s-a cerut demisia”, a precizat Voicu pe SG TV. El a mai arătat faptul că ședința Biroului Politic Local al PNL a fost convocată în absența acuzatorilor lui Ogâgău, la rândul lor acuzați de faptul că subminează interesele politice ale PNL.

Un alt liberal, Vasile Nistor, a susținut că Traian Ogâgău comandă SF-uri (studii de fezabilitate pentru proiecte) la prețul maximal: ”La baza unui proiect stă un studiu de fezabilitate. Aceste studii de fezabilitate sunt între 50.000 şi 80.000 de lei. Noi avem peste 22 de studii de fezabilitate, cea mai mică sumă este de 110.000 de lei. Cum să ai încredere cu cineva care a negociat maxim? Toate proiectele noastre au cele mai scumpe studii de fezabilitate. Ştiţi cât a fost devizul la demolarea Vilei 13? 240.000 de lei. Am cerut să se refacă devizul şi a ajuns la 80.000 de lei. Niciun proiect nu a fost consultat cu noi”.

Reacția lui Traian Ogâgău, scrisă pe pagina de socializare

”Ați uitat de Audi – Fiecare are dreptul la opinie dar și la replică

Politică de joasă speță (politica bârfelor, tipic) și nu mă cobor la nivelul ăsta nici să vă dau replicile acum. Răbdare. Eu vă mulțumesc pentru tot și nu uitați că ați făcut parte și încă faceți dintr-un partid politic după ale cărui reguli trebuie să vă conformați că nu sunteți pe persoana fizica, altfel ați fi candidat independent!
Numai bine tuturor și da, proiectele în valoare de peste 45 milioane de euro, sunt ale sîngeorzenilor făcute de administrația locală, prin echipa minunată actuală cu stresul provocat de CL, în rest ZERO! De toți sunt lămurit, de interesele fiecăruia, cât despre ,,finul,, Cristi, numa’ zâc, (să-ți fie rușine ) astăzi se împlinesc 18 ani de când te-am dus la facultate la București, astăzi mare doftor, să fi sănătos alături de cei dragi, eu te/vă salut oricum.
Se apropie alegerile, dar NU O SĂ VĂ MEARGĂ PUCIUL, SINGEORZENII NU MAI POT FI MANIPULAȚI! . Cert este un singur lucru, că dacă mă luam după voi și povești, nu aplicam decât pe vreo două proiecte, nu 20. Un lucru este CERT, suntem pe drumul cel bun dragi sîngeorzeni, restul sunt povești ca și telenovela de mai jos!”,
a scris Traian Ogâgău pe pagina sa de socializare.

Primarul Traian Ogâgău a fost implicat, doar în ultimii trei ani, în mai multe scandaluri politice, mediatice, toate combinate cu mai multe plimbări prin sălile de judecată. El a intrat în conflict cu agenți de poliție, cetățeni din Sângeorz Băi, politicieni din PSD, iar acum cu foștii lui colegi din PNL. De asemenea, Ogâgău este într-un perpetuum scandal cu viceprimarul Virgil Dumitru, ultimul lăsându-se cu mule insulte și înjurături.

 

 

 

Adauga comentariu