Rândul „victimelor” interceptărilor și ascultărilor de către serviciile speciale se îngroașă: Daniel Suciu susține că a fost ascultat și în pat! Lângă soție, evident...

Ies la iveală „ascultații” mai ceva ca ciupercile după ploile abundente din ultima perioadă. După victima nr.1 a județului, Radu Moldovan, care a fost ascultat de servicii până s-au săturat, apoi victima nr.1 a orașului, Ovidiu Crețu, interceptat de SRI în problema Stadionului „Jean Pădureanu”, a apărut și victima nr.1 a parlamentarilor bistrițeni, deputatul Daniel Suciu.

Acesta a declarat că a fost „ascultat” timp de 9 luni de zile pe un mandat de siguranță națională, cazul fiind clasat pentru că nu s-au găsit elemente care să-l incrimineze pentru infracțiunea respectivă. Adică Suciu a fost ascultat deoarece aspura acestuia atârnau suspiciuni referitoare la infracțiuni care ar fi atins siguranța națională! Wow!

Prin această declarație autovictimizantă Suciu încearcă să ne insufle o anumită importanță pe care acesta ar fi avut-o în rândurile „serviciilor”. Ce-i drept, bătălia lui cu Ogâgău de la Sîngeorz-Băi le-a cam dat bătăi de cap băieților cu ochii albaștrii, dar, până la urmă, cine știe în ce „afaceri externe” ar fi fost implicat șeful grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaților.

A fost vorba de un mandat pe siguranță națională, SRI ascultând și convorbirile cu soția mea. Eu nu am avut nimic de ascuns, dar am așa un sentiment cât se poate de ciudat să afli după patru ani de zile că te-au ascultat și în pat” – a declarat Daniel Suciu conform propolitica.ro.

 

sursa foto - fb/daniel.suciu - discutând despre siguranța națională

Comentarii

Balan Marius- c...

03.07.2018 16:20

Sa dovedeasca si sa ne arate mandatul de ascultare. Dau o bere. Ce sa mai zic eu, cel care sunt vecin gard in gard cu SRI-ul si cu antenele lor deasupra patului in care dorm. Estia cred ca stiu si ce pozitie de sex practic si de cate ori trag apa la buda. Da nu este nimic rau in toate. Ei sunt vecinii mei cumsecade si pe care-i sustin in tot ce fac. Sunt convins ca mafia politica nu suporta , insa cine baga la jab , eu sau voi. SRI-sti... bagati mare pana oi zice eu HO !

Adauga comentariu