PRO ROMÂNIA schimbă macazul și nu intră în alianță cu PSD și ALDE

Alianța dintre PSD-ALDE și Pro România anunțată zilele trecute la sediul PSD de către Radu Moldovan, Grigore Timoce și Ioan Monița a fost refuzată de liderii bistrițeni ai Pro România. Informația este confirmată într-un comunicat de presă al Pro România Bistrița-Năsăud și care, anunță nevalidarea alianeței dar sprijin și susținere pentru candidature uninominală a președintelui Consiliului Județean, Radu Moldovan.

”Echipa de conducere a organizației județene a Pro România a decis să anunțe în mod oficial că, la nivelul județului Bistrița-Năsăud, nu a fost semnat, nu este semnat protocol de colaborare electorală cu PSD și ALDE, așa cum a fost anunțat in presa. Decizia de-a merge pe liste separate a fost luată în cadrul unei ședințe de lucru a organizației județene desfășurată vineri, 21 februarie. În urma dezbaterilor, Biroul Judetean de conducere al   Pro România BN (compus din toți președinții de organizații locale și coordonatorii județeni)  a decis să respingă adoptarea și semnarea protocolului de colaborare electorală cu PSD și ALDE, așa cum a fost propus săptămâna trecută la sediul PSD Bistrița-Năsăud.

 

Motivele care au stat la baza luării acestei decizii sunt:

- viziunea noastră referitoare la politicile publice aplicabile în administratia locala, nu poate fi exprimată liber în cadrul unei alianțe.

- promisiunea noastră încă de la constituirea echipei Pro România Bistrița-Năsăud  a fost să fim trasparenți în toate deciziile  politice, lucru imposibil într-o alianță.

- în monentul de față,  Pro România este singurul partid care a elaborat un Program politic pentru următorii patru ani, cu 10 măsuri despre care avem siguranța că pot readuce echilibrul românilor.

 

Precizăm faptul că: Pro România Bistrița-Năsăud  a hotărât, cu majoritate de voturi, sprijinul și susținerea pentru candidature uninominală a președintelui Emil Radu Moldovan, dar că, Pro România va depune o listă separată pentru consilierii județeni. În ceea ce privește primăria municipiului Bistrița, PRO România va avea  candidat propriu”

 

 

Comentarii

veveritz

24.02.2020 09:06

Mult Succes ! Speram intr-un rezultat fabulos, de maxim 1,5 - 2 %

Adauga comentariu