Pro România își anunță primii candidații la alegerile locale: Bianca Pintea la primăria Bistrița, Grigore Timoce la Consiliul Județean și Ewald Cira la primăria Năsăud

Bianca Pintea intră în cursa pentru primăria Bistrița din partea Pro România, astfel că, Doris Rai,  nu va mai alerga singură să ”adune” voturile femeilor și cele ale  bărbaților din Bistrița. Asta înseamnă că,  se mai împart niște voturi, Bianca Pintea fiind și ea o voce a comunității. De asemenea, Biroul politic Județean al Pro România îl trimite în ”lupta” pentru președinția Consiliului Județean pe Grigore Timoce, președinte al Pro România BN.

Un alt personaj care va intra în lupta pentru alegerile locale este  omul de afaceri năsăudean, Ewald Cira, cel care îl va concura pe Mircea Romocea și pe  Dorin Vlașin la primăria orașului Năsăud.  Informațiile ne-au fost confirmate de secretarul general al Pro România Bistrița-Năsăud, Filip Moisil. Fostul consilier local spune că nu va candida la alegerile locale pentru vreo funcție publică, dar că, își propune să ajute echipa pentru primăria Bistrișa din punct de vedere tehnic, dorindu-și să ocupe funcția de city manager.

 

Aceasta este o primă listă pe care liderii Pro România bistrițeni o vor prezenta duminică, 16 februarie,  în cadrul Convenției Anuale PRO România, unde,  va avea loc și  lansarea primelor candidaturi pentru alegerile locale.”Așa cum PRO România nu a votat Guvernul Orban în noiembrie, și bine am făcut, tot așa nu vom vota cabinetul Orban II. Noi alegem să ne pregătim pentru alegeri locale și parlamentare în luna iunie. Rămânem aproape de cetățeni, le cunoaștem problemele și venim cu soluții concrete pentru rezolvarea acestora”, a conchis Filip Moisil.

Comentarii

Melinte dan

14.02.2020 19:42

Dute-n bgiata ta.
O da fii primarita cand a zbura porcul sau vrei sa ajuti psd-ul?
Oricum sti ca nu ai nicio sansa.
Bai, bai.

Adauga comentariu